Rødt kjøtt
Dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon
Det ultimate antimikrobielle produktet for bearbeiding av rødt kjøtt
Kontroller mikrobiell aktivitet mens du fremmer organoleptiske egenskaper og holdbarhet
Oxine Pro (KEEPER®) er et FDA- og FSIS-godkjent [21 CFR 173.325, USDA FSIS-direktiv 7120.1 & FCN 450] antimikrobielt middel som brukes til å eliminere patogener, forlenge holdbarheten og forbedre kvaliteten på rødt kjøtt. Oxine er godkjent som forsuret natriumkloritt (ASC) for bearbeiding av slaktet kjøtt, deler og organer, og for bearbeidet, findelt og formet kjøtt. Det brukes da som en komponent i en spray eller dip i konsentrasjoner opp til 1200 ppm med nøytral eller nær nøytral pH.
Bruk Oxine Pro som ett hjelpemiddel til å
- Maksimer mikrobiell kontroll
- Forlenge holdbarheten på produktene
- Oppfyll den nødvendige effekten uten å endre eller ødelegge de organoleptiske egenskapene i produktet
- Utvikle og vedlikeholde omdømmet ditt i forhold til levering av kvalitetsprodukter
- Få best mulig resultater ved konroller og tester
Oxine Pro antimikrobielle intervensjonsprogrammet er enkelt å bruke og er svært effektivt mot Salmonella, E. coli O157:H7, Listeria og mange andre patogener av bekymring. Produktet er klarert som en del av et vellykket HACCP Compliance-program.
Oxine Pro er det mest effektive, hurtigvirkende, bredspektrede antimikrobielle produktet som er tilgjengelige på markedet.
Oxine har vist seg å være mer effektiv enn andre vanlige desinfiserende midler inkludert Kvartær Ammoniakk, Jodoforer, Pereddiksyre og Natriumhypokloritt (Klor). Oxine gir et omfattende antimikrobiell intervensjonsprogram.
Noen av egenskapene og fordelene med å bruke Oxine Pro
- Ekstremt høy og bredspektret antimikrobiell aktivitet
- Forhindrer dannelse av biofilm på en helt unik måte
- Bakterier blir ikke immune
- Lav toksisitet
- Lavt korrosjonspotensial
- Ingen klorering eller THM-formasjon
- Effektiv over et bredt pH-område (1-10)
- FDA-godkjent opp til 50 ppm som natriumkloritt til påføring på produkt
- Kan brukes som dip eller spray
- Kan brukes med nøytral eller nær nøytral pH
- Ingen negativ innvirkning på smak
- Motstår nøytralisering på grunn av organisk belastning
- Ingen innvirkning på organoleptiske egenskaper
- Ingen innvirkning på ernæringsmessig kvalitet
- Fritatt fra deklarasjon på etiketten til matvareproduktet
- KOSHER-sertifisert
- Kostnadseffektivt
- Kan brukes med automatiserte leveringssystemer
- Økologisk sertifisert
- Kan brukes i vann
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller til å finne en god skreddersydd løsning for din bedrift.
Vår kontaktinformasjon finner du her
Dokumentert effektivitet - Oxine
Dokumentert effektivitet 60 sekunder - Oxine
Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro Desinfisering - Til harde overflater
Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 2%
Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 5%