Rødt kjøtt bilde

Rødt kjøtt

Dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon

Det ultimate antimikrobielle produktet for bearbeiding av rødt kjøtt

Kontroller mikrobiell aktivitet mens du fremmer organoleptiske egenskaper og holdbarhet

Oxine Pro (KEEPER®) er et FDA- og FSIS-godkjent [21 CFR 173.325, USDA FSIS-direktiv 7120.1 & FCN 450] antimikrobielt middel som brukes til å eliminere patogener, forlenge holdbarheten og forbedre kvaliteten på rødt kjøtt. Oxine er godkjent som forsuret natriumkloritt (ASC) for bearbeiding av slaktet kjøtt, deler og organer, og for bearbeidet, findelt og formet kjøtt. Det brukes da som en komponent i en spray eller dip i konsentrasjoner opp til 1200 ppm med nøytral eller nær nøytral pH.

Bruk Oxine Pro som ett hjelpemiddel til å

Oxine Pro antimikrobielle intervensjonsprogrammet er enkelt å bruke og er svært effektivt mot Salmonella, E. coli O157:H7, Listeria og mange andre patogener av bekymring. Produktet er klarert som en del av et vellykket HACCP Compliance-program.

Oxine Pro er det mest effektive, hurtigvirkende, bredspektrede antimikrobielle produktet som er tilgjengelige på markedet.
Oxine har vist seg å være mer effektiv enn andre vanlige desinfiserende midler inkludert Kvartær Ammoniakk, Jodoforer, Pereddiksyre og Natriumhypokloritt (Klor). Oxine gir et omfattende antimikrobiell intervensjonsprogram.

Noen av egenskapene og fordelene med å bruke Oxine Pro

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller til å finne en god skreddersydd løsning for din bedrift.

Vår kontaktinformasjon finner du her

 

pdf-fil Dokumentert effektivitet - Oxine

pdf-fil Dokumentert effektivitet 60 sekunder - Oxine

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro Desinfisering - Til harde overflater

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 2%

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 5%