Basseng og boblebad bilde

Oxine® til basseng og boblebad

Dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon

De fleste svømmebasseng og jacuzzi/boblebad benytter vanlig klor til desinfisering og vannbehandling. Det avslører seg ved at man ofte får en markant lukt og smak av klor.

Klor er et middel som er viden kjent for sin desinfisering av vann og vannsystemer, men den har også evnen til å danne en del uønskede kjemiske forbindelser i kontakt med organisk materiale. Eksempler på dette er trihalometan (THM) som er kreftfrembringende.

Et ekstremt godt alternativ til å benytte klor er å benytte klordioksid (Oxine) som fungerer på en helt annen måte, og som er opp mot 100 ganger så effektivt mot de fleste bakterier. Bruken er noe dyrere, men gir et vesentlig bedre miljø både i og over vannet.

Fordelene med å bruke Oxine® er mange

Desinfisering med Oxine®

Oxine er et av de mest effektive desinfiseringsmidler på markedet. Dette har blitt vist gjennom omfattende uavhengige tester i USA, utført av The University of Oklahoma.

Kjemikalien leveres som en stabilisert løsning som NaClO2 konsentrasjon, på 2%. Løsningen aktiviseres ved å tilsette små mengder aktivator før den tilsettes vannet. Konsentrasjonen i vannet vil normalt ligge på mindre enn 5 ppm (parts per million).

Aktivert Oxine® har følgende karakteristiske egenskaper

Ønsker du tilbud på OXINE, eller bare mer informasjon? Send oss en mail eller ring oss!
Vår kontaktinformasjon finner du her

Ferdig produkt til private boblebad o.l.

Vannbehandling

Oxine Pro - Alltid rent vann

Oxine Pro - Alltid Rent Vann er egnet for bruk der det er behov for å bekjempe og forhindre patogener som bakterier, virus, sopp, mugg og alger.
Bruksområder:
Bobiler, båter, campingvogner, busser, hytter, brønner, takvann og boblebad.

Les mer

pdf-fil Dokumentert effektivitet - Oxine

pdf-fil Analyserapport - Kundetest av Oxine Pro for boblebad

pdf-fil Produktdatablad - Oxine Pro - Alltid rent vann

pdf-fil Bruksanvisning - Oxine Pro - Alltid rent vann

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine 5%