Fiskeri-bilde

Fiskeri og sjømatnæring

Dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon

Oxine Pro (KEEPER®) er et FDA [21 CFR 173.325] antimikrobielt middel som brukes til å eliminere patogener, forlenge holdbarheten og forbedre kvaliteten på sjømat. Oxine er godkjent i vann og is som brukes til å skylle, vaske, tine, transportere og lagre sjømat.

Oxine Pro antimikrobielle intervensjonsprogrammet er enkelt å bruke og er svært effektivt mot Salmonella, E. coli O157:H7, Listeria og mange andre patogener av bekymring. Produktet er klarert som en del av et vellykket HACCP Compliance-program, så med Oxine Pro kan en bruke samme kjemi fra skip til land.

Oxine Pro ble utviklet av Bio-Cide International, verdensledende innen forsuret natriumklorittantimikrobiell teknologi. Det er en desinfeksjonsteknologi med unik effektivitet som sikrer matkvalitet. Når den er aktivert tilsettes Oxine under behandling og transport for å vaske eller skylle vann og is.

Noen anbefalte bruksområder

Oxine Pro er det mest effektive, hurtigvirkende, bredspektrede antimikrobielle produktet som er tilgjengelige på markedet.
Oxine har vist seg å være mer effektiv enn andre vanlige desinfiserende midler inkludert Kvartær Ammoniakk, Jodoforer, Pereddiksyre og Natriumhypokloritt (Klor). Oxine gir et omfattende antimikrobiell intervensjonsprogram.

Noen av egenskapene og fordelene med å bruke Oxine Pro

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller til å finne en god skreddersydd løsning for din bedrift.

Vår kontaktinformasjon finner du her

 

pdf-fil Dokumentert effektivitet - Oxine

pdf-fil Dokumentert effektivitet 60 sekunder - Oxine

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro Desinfisering - Til harde overflater

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 2%

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 5%