Bryggeri-bilde

Oxine® til bryggeri

Dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon

Vi har svaret på mikrobiell kontroll for bryggerindustrien

I løpet av de siste årene har Oxine opplevd en bemerkelsesverdig suksess i flere bryggeri-applikasjoner. Disse bryggeriene inkluderer noen av de største navnene i bryggeribransjen, så vel som hundrevis av mikrobryggerier.

Hva er det med Oxine som har skapt et så utmerket rykte? Primært det faktum at det viser effektivitet (løser utfordringene). Oxine har en effektiv, hurtigvirkende, bredspektret antimikrobiell beskyttelse.

Noen av Oxine's spesifikke evner som bryggeribransjen drar nytte av inkluderer

CIP Desinfisering (Clean-in-Place)

Den mest åpenbare applikasjonen i ett bryggeri er terminal desinfiserende skylling i bryggeriets CIP-systemer. Det er her den ekstremt høye effekten av klordioksidkjemi spiller inn. Klordioksid er et bredspektret antimikrobielt middel. Og like viktig vil det ikke være noen giftige rester som hemmer gjæringen. Oxine gjør jobben sin raskt og fkomplett, og brytes deretter lett ned i mer inerte materialer. Den unike kjemien til Oxine klorinerer ikke, og produserer derfor ingen klororganiske, giftige biprodukter. Oxine har vist seg å være virusdrepende så vel som bakteriedrepende, noe som bidrar til å unngå å ødelegge gjæringsprosessen. Oxine er godkjent som en terminal desinfiserende skylling i området 50-200 ppm og påføres vanligvis ved 100 ppm. Aktiverte Oxine-løsninger kan produseres ved hjelp av helautomatiske systemer, eller det kan produseres å oppbevares i beholdere til det skal brukes. Oxine injiseres i CIP-systemet ved det vanlige desinfiseringspunktet som med et vanlig rengjøringsmiddel.

Andre områder hvor bruk av Oxine egner seg perfekt

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller til å finne en god skreddersydd løsning for din bedrift.

Vår kontaktinformasjon finner du her

 

pdf-fil Dokumentert effektivitet - Oxine

pdf-fil Dokumentert effektivitet 60 sekunder - Oxine

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro Desinfisering - Til harde overflater

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 2%

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 5%