Kylling- og eggproduksjonsbilde

Kylling- og eggproduksjon

Kort presentasjon og dokumentasjon som SDS, Produktdatablader o.l. finner du nederst på siden her, eller på egen side hvor vi har samlet alt av dokumentasjon

Store krav til sanitærforhold i næringsmiddelindustrien innebærer forebygging av matbårne sykdommer og smitte. Dette starter før dyrene blir slaktet eller avlinger er høstet, og må fortsette gjennom hele prosessen til maten er i emballasje og settes på butikkhyllene.
Fra utstyr og anlegg, til transport og personell er Oxine Systemet det mest miljøvennlige desinfeksjonssystemet som noensinne har blitt godkjent for bruk i næringsmiddelindustrien. Studier viser at Oxine er et av de mest effektive desinfiseringsmidlene på markedet for å forhindre utbrudd av E-coli, Legionella, Listeria, og Salmonella. Oxine, i motsetning til andre produkter på markedet, inneholder ingen giftstoffer eller skadelige ingredienser. Bruk av Oxine gir økt holdbarhet på produkter/sluttprodukter, og hvis det brukes til produksjon av is vil det gi tryggere oppbevaring og transport.

Behandling av drikkevann til dyr

Oxine er det mest effektive verktøyet for vannforvaltning. Oxine holder bakterienivået i vannet lavt, og forhindrer at det utvikles biofilm. Det holder fuglene sunnere ved at patogennivået holdes nede som potensielt kan overføres fra en fugl til en annen. Oxine gjør drikkevann mer velsmakende for fuglene, og derfor drikker de mer. I tillegg er Oxine svært effektivt for å holde vannsystemene fri for opphopning av bakterier.

Oxine Systemet gir fordeler hva angår tid, effektivitet og kostnadsbesparelser, samt å ivareta sikkerheten for de ansatte og for miljøet.

Noen av egenskapene og fordelene med å bruke Oxine Pro

Noen viktige grunner til å desinfisere med Oxine Pro

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, eller til å finne en god skreddersydd løsning for deg og din bedrift.

Vår kontaktinformasjon finner du her

 

pdf-fil Kort presentasjon - Kylling

pdf-fil Dokumentert effektivitet - Oxine

pdf-fil Dokumentert effektivitet 60 sekunder - Oxine

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro Desinfisering - Til harde overflater

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 2%

pdf-fil Sikkerhetsdatablad - Sikkerhetsdatablad for Oxine Pro 5%